Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masayı temizlemek

Rüyada masayı temizlemek

Rüyada masayı temizlemek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, gönlünün rahata ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada masayı temizlemek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada masa temizlemek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada masayı temizlemek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa atmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sokakta masa görmek daha fazla gelire kavuşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada masası görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel masa görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada yemekli masa görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada nikah masasından kaçmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments