Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikdörtgen görmek

Rüyada dikdörtgen görmek

Rüyada dikdörtgen görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, elinin bolluk göreceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikdörtgen gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada dikdörtgen masa görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikdörtgen ayna görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada dikdörtgen görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına yorulur.

Rüyada dikdörtgen şekli görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments