Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikdörtgen ayna görmek

Rüyada dikdörtgen ayna görmek

Rüyada dikdörtgen ayna görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, mutsuz olacağına, yolunun açılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada dikdörtgen ayna gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada dikdörtgen ayna görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Rüyada dikdörtgen masa görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Rüyada dikdörtgen görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yeni işlere gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikdörtgen şekli görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna takmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada kendini başka biri olarak görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments