Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar masası görmek

Rüyada bilgisayar masası görmek

Rüyada bilgisayar masası görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok büyük borçlar alacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, kolaylığa kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar masası gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Rüyada bilgisayar masası görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bilgisayar görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarı görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarda fotoğraf görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada laptop bilgisayar görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments