Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik gögüs görmek

Rüyada dik gögüs görmek

Rüyada dik gögüs görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dik gögüs gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada etek diktirmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tül diktirmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada dik tepeye çıkmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan diktiğini görmek işlerinde atılıma geçeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dikilmiş yara görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments