Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikilmiş yara görmek

Rüyada dikilmiş yara görmek

Rüyada dikilmiş yara görmek en yüksek makamlara oturacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada dikilmiş yara gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada dikilmiş yara görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada dik saç görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada dik bir yol görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gül diktiğini görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Rüyada şalvar diktirmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik gögüs görmek köşeye sıkıştıracağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dikilmiş elbise görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zenginliği bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments