Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan diktiğini görmek

Rüyada yorgan diktiğini görmek

Rüyada yorgan diktiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayır ve bereketin artmasına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan diktiğini gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yorgan diktiğini görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada yorgan diktirmek masa başı bir işe girileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikilmiş yorgan görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, güçten düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikilecek çiçek görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin diktiğini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalet eder.

Rüyada dik yokuş tırmanmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments