Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül diktirmek

Rüyada tül diktirmek

Rüyada tül diktirmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, bir sebeple çok zarar edeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül diktirmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada tül diktirmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, zor durumda kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perde asmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak tülü görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi tül görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Rüyada tül beyaz perde görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül ütülemek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada renkli tül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet eder.

Rüyada sarı tül görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments