Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek diktirmek

Rüyada etek diktirmek

Rüyada etek diktirmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, onların önüne geçeceğine, sevineceğine, huzurlu bir insan olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek diktirmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada etek diktirdiğini görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada etek diktirmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek diktirmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Rüyada terziye etek diktirmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül diktirmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün dikiş diktiğini görmek kısa sürede başarısının artacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise diktirdiğini görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işlerini toparlayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments