Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik tepeye çıkmak

Rüyada dik tepeye çıkmak

Rüyada dik tepeye çıkmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada dik tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada dik tepeye çıkmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir tepeye çıkmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik tepe görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik tepeden inmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuşu çıkmak borcunu ödeyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments