Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dijital saat görmek

Rüyada dijital saat görmek

Rüyada dijital saat görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük borçlar alınacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dijital saat gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada dijital saat görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe kol saati görmek yüksek makamlara geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Rüyada kola saat takmak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada kol saati satmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine inanılır.

Rüyada altın saat çalmak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye saat almak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatin beş olduğunu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments