Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibine batmak

Rüyada denizin dibine batmak

Rüyada denizin dibine batmak eskileri yâd edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, insanlarla arasının iyi olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibine batmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada denizde dibe batmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada denizin dibine batmak eski bir davanın tekrar açılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibine batmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işarettir.

Rüyada suda dibe batmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Rüyada dibe batmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerin dibine batmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada gemiyle denize batmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret eder.

Rüyada deniz batmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments