Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu çamura batmak

Rüyada sulu çamura batmak

Rüyada sulu çamura batmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sulu çamura batmak gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada sulu çamura batmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sulu çamura düşmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sulu çamurdan kurtulmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada sulu çamurda yürüdüğünü görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu çamurda yürümek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sulu çamur görmek işlerinin rast gideceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dize kadar çamura batmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Rüyada çamura batmak çıkmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments