Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara batmak

Rüyada kara batmak

Rüyada kara batmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara batmak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada kara batmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamura batmak keyfin kaçacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına tabir olunur.

Rüyada gemiyle denize batmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezeğe batmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla camura batmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına birşey batmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurda batmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, muradına eremeyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bala batmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments