Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dibe batmak

Rüyada denizde dibe batmak

Rüyada denizde dibe batmak küslerin barışacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sorunların tarihe karışacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Rüyada denizde dibe batmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada denizde dibe batmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada denizin dibine batmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dibe batmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Rüyada suda dibe batmak parasının her zaman bereketli olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada suyun dibine batmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada yerin dibine batmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içine batmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize batmak ve çıkmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments