Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devletten yardım görmek

Rüyada devletten yardım görmek

Rüyada devletten yardım görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada devletten yardım gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada devletten yardım görmek yeni bir araca sahip olunacağına, makbul olan mallar edineceğine, fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada devletten yardım almak başarılarının devam edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Rüyada devlette işe girmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek yüksek moralli olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments