Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet büyüğü görmek

Rüyada bir devlet büyüğü görmek

Rüyada bir devlet büyüğü görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, mal mülk edineceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğünden para almak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, şeref ve rütbeye, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünü ölmüş görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğünü hasta görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına inanılır.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments