Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahatının yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek iş hayatında atılıma geçeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek ne yapacağını şaşıracağına, mevki kazanacağına, layık olduklarına sahip olacağına yorulur.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yanlışlara düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada devlet adamından para almak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını korumak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments