Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devletler arası savaş görmek

Rüyada devletler arası savaş görmek

Rüyada devletler arası savaş görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devletler arası savaş gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada devletler arası savaş görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına inanılır.

Rüyada savaş arasında kalmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada savaşın arasında kalmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş askeri görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaralarına da merhem olacağına alamet eder.

Rüyada savaşta yenmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments