Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada birinin savaşa gittiğini gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Rüyada savaş yeri görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada savaş meydanı görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada savaşta kaçmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayatının kolaylaşacağına, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta yaralanmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta uçak görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş topu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başarının garantileneceğine, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada savaşta kan görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments