Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın arasında kalmak

Rüyada savaşın arasında kalmak

Rüyada savaşın arasında kalmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, istediği oranda da eğleneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Rüyada savaşın arasında kalmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Rüyada savaşın arasında kalmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işarettir.

Rüyada savaş arasında kalmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada devletler arası savaş görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş ortasında kalmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşın içinde kalmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş içinde kalmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments