Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ülke arasında savaş görmek

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi durumunun düzeleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada iki ülke arasında savaş gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada savaşın arasında kalmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yönetici makamına oturacağına işarettir.

Rüyada savaş arasında kalmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devletler arası savaş görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kariyerinde atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ülkenin işgal edildiğini görmek tüm keyfinin kaçacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments