Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde savaş gemileri görmek

Rüyada denizde savaş gemileri görmek

Rüyada denizde savaş gemileri görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, daha kötü günler yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada denizde savaş gemileri gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş gemisine binmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada gemi savaşı görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada savaş gemileri görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalet eder.

Rüyada deniz savaşı görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde savaş görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken gemi görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments