Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devletin başbakanını görmek

Rüyada devletin başbakanını görmek

Rüyada devletin başbakanını görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, işinde uzmanlaşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada devletin başbakanını gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada devlet başbakan görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada devletin başbakanını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, birlikte bazı işler yapılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada devlet işi görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü olmak maddi gücünün de daimi olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sevdiği birini kırmaya işaret eder.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet cumhurbaşkanı görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments