Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı başbakan görmek

Rüyada devlet adamı başbakan görmek

Rüyada devlet adamı başbakan görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada devlet adamı başbakan gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamından para almak geçim derdinin son bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada ölen devlet adamı görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments