Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başbakan görmek

Rüyada devlet başbakan görmek

Rüyada devlet başbakan görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başbakan gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada devlet başbakan görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada devletin başbakanını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet kuşu görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalettir.

Rüyada devletten yardım görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments