Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından aranmak

Rüyada asker tarafından aranmak

Rüyada asker tarafından aranmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Rüyada asker tarafından aranmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Rüyada askerler tarafından aranmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından aranmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından aranmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından aranmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada devlet tarafından aranmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birileri tarafından aranmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, geçiminin zor hale geleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments