Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet görevlisi görmek

Rüyada devlet görevlisi görmek

Rüyada devlet görevlisi görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet görevlisi gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada devlet görevlisi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada görevden alınmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Rüyada başka bir göreve atanmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada göreve atanmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir göreve atanmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski görev yerini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments