Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski görev yerini görmek

Rüyada eski görev yerini görmek

Rüyada eski görev yerini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski görev yerini gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada eski görev yerini görmek masa başı bir işe girileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ilk görev yerini görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına inanılır.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada görevde olmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Rüyada devlet görevlisi görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sınav görevlisi olmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments