Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, ibadete ağırlık verileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada babasının mezarının açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek birlikte bazı işler yapılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mezarın açılmasını görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezar açılması görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, herkesin rahat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeni açılmış mezar görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar açıldığını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar açılmasını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulur.

Rüyada mezarların açıldığını görmek şifaya kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments