Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyükleri görmek

Rüyada devlet büyükleri görmek

Rüyada devlet büyükleri görmek rahatsızlıkların son bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada devlet büyükleri gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Rüyada büyük devlet adamı görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, gönül sızılarının dineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments