Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek

Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek

Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğü ve eşini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sözleri tutulacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, strese gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bereketinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments