Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünden kalem almak

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, darlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleri görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments