Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamından hediye almak

Rüyada devlet adamından hediye almak

Rüyada devlet adamından hediye almak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Rüyada devlet adamından hediye almak gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada devlet adamından hediye almak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işarettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada ölen devlet adamı görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments