Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek işlerin de hafifleyeceğine, üzüntülü haberler alacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşamının da düzene gireceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü ölmüş görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş değişikliğine gidileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments