Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü konuşmak

Rüyada devlet büyüğü konuşmak

Rüyada devlet büyüğü konuşmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments