Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments