Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yıkılması görmek

Rüyada bina yıkılması görmek

Rüyada bina yıkılması görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada bina yıkılması gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada binayı yıkılırken görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işarettir.

Rüyada yıkılan bina görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın yıkılması görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına yorulur.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek pek az kazanç getireceğine, dertlerin artacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek yarar getireceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments