Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının kızını görmek

Rüyada devlet başkanının kızını görmek

Rüyada devlet başkanının kızını görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanının kızını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı olmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanı ölmüş görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, makamının ve ününün artacağına tabir olunur.

Rüyada bir devlet başkanı görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kazançlı işlere girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments