Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamıyla öpüşmek

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hem çok mutlu olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada hasta devlet adamı görmek spora başlayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü devlet adamı görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek gelişmelerin olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamına sarılmak her geçen gün başarılarının artacağına, onu borçtan kurtaracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamı resmi görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, günden güne kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments