Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamına sarılmak

Rüyada devlet adamına sarılmak

Rüyada devlet adamına sarılmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamına sarılmak gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada devlet adamına sarılmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek hüsrana uğrayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, bir fitne çıkarmaya tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Rüyada devlet adamını öpmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments