Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta devlet adamı görmek

Rüyada hasta devlet adamı görmek

Rüyada hasta devlet adamı görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta devlet adamı gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada hasta devlet adamı görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bereketin ve verimin olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamını hasta görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski devlet adamı görmek ömür boyu süreceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada bir devlet adamını görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, şansının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada devlet adamı olmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek malının ve gelirinin çoğalacağına, rahatın ve konforun geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments