Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü devlet adamı görmek

Rüyada ölü devlet adamı görmek

Rüyada ölü devlet adamı görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü devlet adamı gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada ölü devlet adamı görmek gelir elde edeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski devlet adamı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamından para almak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamından hediye almak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kazancının günden güne arttıracağına delalettir.

Rüyada devlet adamı resmi görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments