Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamını hasta görmek

Rüyada devlet adamını hasta görmek

Rüyada devlet adamını hasta görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını hasta gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada devlet adamını hasta görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta devlet adamı görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek refaha erileceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada devlet adamı öpmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, umutlarının tazeleneceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamı resmi görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, insanlarla iç içe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı elini öpmek sonra kendi işini kuracağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, korkularının üzerine gideceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments