Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, ömür boyu devam edeceğine, itibarın sarsılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamından tokat yemek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulur.

Rüyada devlet adamını hasta görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada devlet adamına sarılmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, tamamen içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada bir devlet adamını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments