Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen devlet adamı görmek

Rüyada ölen devlet adamı görmek

Rüyada ölen devlet adamı görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, edilen duaların tutacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada ölen devlet adamı gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada devlet adamını öpmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yüzünde güller açacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamı olmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek eşlerinin kapanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü devlet adamı görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments