Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamıyla evlenmek

Rüyada devlet adamıyla evlenmek

Rüyada devlet adamıyla evlenmek hayatın kolaylaşacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara cevap arayabilirsiniz.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yeni işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak maddi olanaklarının artacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada devlet adamını korumak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek rahat bir hayata adım atılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments