Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemlik otu görmek

Rüyada yemlik otu görmek

Rüyada yemlik otu görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yemlik otu gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada yemlik otu toplamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yemlik otu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yem vermek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe yem vermek hayatının tamamen altüst olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yem görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yemlik görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada dondurma yememek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada timsaha yem vermek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments