Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve tabanı çiçeği görmek

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, aradığı çareleri bulacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, esenliği bulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, böyle işlere kalkışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada deve tabanı çiçeği gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanını kara görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada düz taban görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, dertlerin sona ereceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanı öpmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hafifleyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek keyifli olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ömrünün de uzun olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments