Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz deve kuşu görmek

Rüyada beyaz deve kuşu görmek

Rüyada beyaz deve kuşu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz deve kuşu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu öldürmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu almak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işlerinin düşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada deve kuşları görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments